Универсална горелка RONDO 50

  • 27/03/2018 22:15
  • |
  • 0 коментара
1 2

Универсална горелка RONDO 50

Универсална горелка RONDO 50 ,монтирана на италиански чугунен котел SIME 40 kw

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: