Универсалана горелка ЕСО 38

  • 28/03/2018 00:02
  • |
  • 0 коментара
1 2

Универасална горелка ЕСО 38

Универасална горелка ЕСО 38 инсталирана на стоманен котел с бойлер SUNSYSTEM 150 л

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: